Over Ons

Dansclub Sjansee is een dansclub wat bestaat uit 50 leden met een beperking en 15 vrijwilligers. In het winterseizoen gaan hier wekelijks de voetjes van de vloer en worden de diverse dansen zoals Quick-Step, ChaChaCha en Engelse Wals gedanst. Ook bereiden zij zich met z’n allen voor op het grootse diplomabal wat in de maand mei plaatsvindt. 

Dit seizoen is er een nieuwe uitdaging waaraan gewerkt moet worden. Voor de tweede keer wordt het NK G-Dansen georganisserd door de vrijwilligers van Dansclub Sjansee in samenwerking met SDN. Maar zoals u begrijpt zijn hier financiële kosten aan verbonden. Mocht u ons willen steunen hierin kunt u contact opnemen met Marco van Rijn. Dit kan via de email: dansclubsjansee@hotmail.com. Ook zullen wij diverse inzamelingsacties organiseren dus houdt de media in de gaten. 

Bent u nieuwsgierig geworden wat er allemaal gebeurt of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger, kom dan gerust eens langs op de vrijdagavond in Tripodia in Katwijk. Wekelijks word er geoefend op Vrijdagavond van 19:30 tot 21:45. Mocht u verder nog informatie u kunt ons bereiken via de e-mail: dansclubsjansee@hotmail.com of vul ons contactformulier in op onze website. 

 De contributie bedraagt € 70,– per jaar.

Voor informatie kunt u terecht bij Dineke Zwaan 06-10763417 of u kunt een e-mail sturen aan dansclubsjansee@hotmail.com of ons contactformulier invullen.