Afdansavond op 1 Juni 2018

geplaatst in: Nieuws | 0

Diplomabal Dansclub Sjansee
Komt u ook mee swingen?

Trek die dansschoenen maar uit de kast, want het is weer zover! De afdansavond van Dansclub Sjansee staat weer voor de deur!

Dansclub Sjansee is een groep vrijwilligers die samen met mensen met een verstandelijke beperking gaan stijldansen. Verschillende dansen worden er iedere week geoefend, zoals: chachacha, quickstep, Engelse wals, rumba, tango, paso doble en nieuw dit jaar; de samba.
Deze groep vrijwilligers zet zich iedere vrijdagavond in om de leden een fantastische avond te bezorgen!

Als slotstuk van het dansjaar organiseert Dansclub Sjansee een afdansavond voor de leden en hun vrijwilligers. Hierbij gaan de leden met hun partner hun danskunsten laten zien aan de jury en krijgen hier uiteindelijk een cijfer en een welverdiend diploma voor.

Denkt u nu, dit lijkt me leuk?! Kom dan gerust langs op vrijdag 1 juni. De avond begint om 19.30 uur. De zaal is al vanaf 19:00 uur geopend.
Deze feestelijke avond zal om 23:30 uur aan zijn eind komen. Dan hopen we natuurlijk dat alle leden goede cijfers hebben gehaald en dat zij met een goed gevoel kunnen gaan slapen.

Kunt u deze slotavond niet bijwonen maar heeft u wel interesse in vrijwilligerswerk? Kom dan  eens kijken op één van onze reguliere dansavonden:  vrijdagavond van 19:30 tot 21:45 in Tripodia of stuur een mail naar dansclubsjansee@hotmail.com . Of kijk op www.dansclubsjansee.nl

Laat een reactie achter