Dansclub Sjansee gaat met vertrouwen naar het N.K. 04-06-2016

geplaatst in: Nieuws | 0

Dansclub Sjansee mag op zaterdag 4 juni  a.s. opnieuw meedoen met het Officiële Nederlands Kampioenschap G-dansen en zich daar gaan presenteren op het hoogste podium van Nederland! Vorig jaar heeft de Katwijkse dansvereniging zich al bewezen door met een bronze plak en 4 jaar gelden stonden zij zelf op het hoogte’s podium op het onderdeel de ChaCha masters. Dit jaar hebben alle 30 dansers wederom erg veel geoefend en gaan we voor de 4e maal met vertrouwen richting het NK.

Dit spektakel zal worden gehouden in het Rabo Theater De Meenthe in het verre Steenwijk . De dag begint voor Sjansee om 07.30u met een busreis richting Steenwijk, waarna om 11.30u het fantastische evenement begint. Alle dansers maken hun entrée op de dansvloer door achter de Nederlandse vlag te lopen. Eerst beginnen de voorrondes die we beginnen met een tango en Engelse wals en afsluiten met de Quickstep. De internationale jury uit Nederland en Spanje zal hier al een behoorlijke kluif aan hebben. Toch hebben zij de belangrijke taak om de finalisten te moeten aanwijzen die het later op de dag tegen elkaar in de grande finale zullen opnemen. In de pauze komen 2 bijzondere bekende artiesten de spanning van de dag even wegzingen. Na de pauze vindt het onderdeel ChaCha masters plaats waarin de jury alle 130 dansparen op een juiste manier op deze dans zal beoordelen. Ook deze dans zal afgesloten worden met een grande finale voor deze competitie. Met het feest wat hierna zal losbarsten in fundansen en polonaise zal getracht worden om de spanning een beetje onder controle te houden tot aan de uitslag. Na de bekendmaking van de titel ‘Beste Ballroom Danspaar’ en ‘ChaChamaster van Nederland’ is rond 16.00u de dag ten einde en gaat Dansclub Sjansee met of zonder prijs sowieso enorm trots richting Katwijk terug.

ROB_1482

Laat een reactie achter