Sjansee op weg naar het NK

geplaatst in: Nieuws | 0

€6200,- voor dansclub Sjansee. Op weg naar het Nederlands Kampioenschap.

Afgelopen vrijdagavond 4 oktober was het een drukte van belang bij zalencentrum Tripodia.

Dansclub Sjansee had een sponsoravond georganiseerd, met als doel € 2000,- binnen te halen voor de onkosten voor het Nederlands Kampioenschap waar de vereniging voor is uitgenodigd.

De avond begon om 19:30, en werd geopend door de werkgroep in een Sjansee stijl. Na een paar minuten stond de dansvloer bom vol mensen. En de sponsoravond was geopend.

De dans groepen hebben hun uiterste best gedaan om tijdens de sponsor quickstep hun opgehaalde geld te verzilveren. En alle groepen dansten perfect de opdracht die ze hadden meegekregen.

Ook kon men lootjes kopen voor de geheel gesponsorde loterij, en de lootjes vlogen echt de deur uit.

Iedereen was dol enthousiast en kocht met veel plezier de vele lootjes. En de loterijen waren door middel van de gesponsorde prijzen een waanzinnig succes. Hiervoor willen wij nogmaals alle bedrijven en winkeliers hartelijk bedanken.

Rond de klok van 22:30 was het dan eindelijk zover. Het grote moment waar we het allemaal over hebben gehad was zover. Hebben we genoeg geld opgehaald voor het Nederlands Kampioenschap ?

De klok werd gestart en er werd afgeteld van 60 naar 0 en daar kwam op het scherm het eind bedrag in beeld. €6200,- is er in totaal opgehaald door ons. En iedereen begon spontaan te dansen en te zingen. Dit hadden we nooit durven dromen vertelde de werkgroep. Wat een fantastisch geld bedrag. En nu gaat het dan echt gebeuren Dansclub Sjansee gaat met 30 danspaar beginnen aan hun NK avontuur. En wat hopelijk op 16 November in Ermelo een spetterend gevolg zal gaan hebben.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage, en voor dit fantastische resultaat!

Hou ons in de gaten op facebook / Dansen Sjansee.

En volg Sjansee op weg naar het NK in Ermelo, of kom een keer kijken op vrijdagavond vanaf 19.30 tot 21.45 in Tripodia.

Laat een reactie achter